Min Golf ny bokninsgapp

Min Golf Bokning är den nya officiella bokningsappen för Min Golf. Ladda ner den kostnadsfritt och få tillgång till funktioner som gör din golf enklare och roligare. Sök på ”Min Golf” i App Store eller Google Play eller scanna QR-kod nedan.

I Min Golf Bokning kan du bland annat:

  • Boka starttider hos oss och andra svenska golfklubbar.
  • Se och redigera kommande bokningar.
  • Betala greenfee. *
  • Ankomstregistrera dig när du anländer till klubben. *
  • Få påminnelser om bokningar via pushnotiser.
  • Registrera handicapronder.
  • Se och lägga till favoritklubbar och golfvänner.

* På de golfklubbar som har aktiverat denna funktion i appen.

Enkelt att komma i gång!
Så fort du laddat ner nya Min Golf Bokning till din mobil kan du logga in med ditt Golf-ID och Min Golf-lösenord och börja använda appen. Min Golf Bokning är kopplad till ditt vanliga konto i Min Golf. Alla dina bokningar, handicapronder, golfvänner, favoritklubbar med mera finns tillgängliga både i appen och i Min Golf. Enkelt och smidigt!

Hade du den tidigare versionen av Min Golf Bokning?
Då måste du ladda ner den nya versionen igen till din mobil. Detta är en helt ny app, utvecklad av Svenska Golfförbundet, med nytt utseende och nya funktioner.

Läs mer: golf.se/mingolfbokning