Här kommer en kort info till dig som är företagare och vill kunna njuta av härlig golf och trevligt samkväm tillsammans med kunder och personal på vår fina klubb under 2021.

På IGK erbjuder vi bland annat företagsgolf med full tävlingsservice enligt klassisk kanonstart alternativt linjestart. Tillsammans med våra krögare och instruktörer kan vi sy ihop en dag för er som ni sent skall glömma. Ingen grupp är för liten och knappt någon för stor med våra två underbara golfbanor. Vi kan dessutom erbjuda olika typer av paket för speltider, fullvärdiga spelrätter, hålsponsorskap, konferens och annat som kan vara av intresse.

Inför säsongen 2021 har vi redan klart med ett flertal partners. Allt från större företag som Swedbank, Volkswagen och Vitamin Well till lite mindre, men starkt lokalt förankrade aktörer som Duschbyggarna och Brohäll Marin exempelvis. Vi har även flertalet enmansbolag som kunder, som ofta primärt är intresserade av att få spela golf med sitt nätverk och även av att jobba från våra kontorsutrymmen i klubbhuset. Vi tänker enligt den klassiska devisen att varje kund är unik. Därför skräddarsyr vi ett erbjudande till just dig så fort vi får höra mer om vad ni har för behov och vad ni är intresserade av. Stort som smått!

Vill du höra mer om vad vi kan erbjuda för just dig och ditt företag? Hör gärna av dig direkt till mig, Wilhelm Burman på 0708 – 702 511 alternativt klubbchef@igk.se så ska jag göra allt för att just ni ska bli nöjda.

Med vänlig hälsning,
Wilhelm Burman, Klubbchef IGK