På Ingarö Golfklubb satsar vi på vår juniorverksamhet. Tillsammans med våra PGA-tränare erbjuder vi en mängd olika träningar och träningsläger från 5-21 år.


Golfkul 5-7 år

Det ska vara kul att träna golf. Testa på att delta i vår grupp ”Golfkul”, varken du som förälder eller ditt barn kommer att bli besvikna. Våra PGA-tränare, engagerade föräldrar och juniorer kommer att vara med och göra dessa tillfällen både roliga och intressanta.

Läs mer och boka Golfkul 5-7 år


Minior 8-10 år

Denna grupp är för alla i åldrarna 8–10 år, vare sig man är nybörjare eller vill ta nästa steg. Träningens huvudsyfte är att golf ska vara kul och utvecklande. Våra PGA-tränare kommer att göra dessa träningstillfällen både roliga, inspirerande och intressanta.

Läs mer och boka Minior 8-10 år


Yngre Junior 11-13 år

Sveriges genom tidernas bästa herrgolfare Henrik Stenson började spela golf när han var 12 år. Denna grupp är för både nybörjare och små golfare som vill ta nästa steg i utvecklingen och börja pröva på att tävla. Vi anpassar nivåerna individuellt. Genom att ha kul i grupp blir vi alla bättre på golf.

Läs mer och boka Juniorträning 11-13 år


Juniorer Tjejer, 11-15 år

Här har vi en grupp för alla tjejer som vill börja spela golf eller utvecklas inom denna fantastiska sport. Det är aldrig för sent. En av världens bästa golfspelare genom tiderna, Annika Sörenstam, började satsa sent och var mycket duktig i både tennis och slalom långt upp i tonåren.

Läs mer och boka Juniorträning Tjejer 11-15 år


Juniorer, 14-17 år

Här har vi den perfekta träningsgruppen för er lite äldre juniorer som vill börja spela golf och ta grönt kort. Eller för er duktiga juniorer som bara vill träna golf utan att tävla, men ändå satsa det där lilla extra. Här är alla nivåer av golfkunskap välkomna. Våra duktiga tränare från Svea Golf kommer att guida er rätt.

Läs mer och boka Juniorträning 14-17 år


Team Ingarö

Detta är vårt juniorlag på Ingarö GK. ”Team Ingarö” är alla våra juniorer som vill satsa på sin golf, tävla och vara med i vårt lag. Här redovisas träningsupplägg, tävlingsupplägg och aktivitetskalender separat av Team Ingarös två lagledare, Christian Agerberg och Jens Lindberg Ankelstam. För mer information samt uttagning, kontakta Jens Lindberg Ankelstam under fliken ”Kontakter”.

Läs mer om Team Ingarö


Sommarläger

Våra roliga sommarläger riktar sig till unga golfare mellan 9–16 år där både tjejer och killar är välkomna! Under förmiddagarna tränar vi allt från närspel till långa drives och har roliga tävlingar! Efter lunch fortsätter vi med spel på banan i olika spelformer. Alla är välkomna och det finns möjlighet att ta ”grönt-kort” under veckan för de som inte redan har det. Här finns utrymme för både nybörjare och mer erfarna golfare som vill ta nästa steg i utvecklingen. Under ledning av våra PGA-tränare samt våra mer rutinerade juniorer från Team Ingarö kommer vi att ha kul tillsammans.

Detta ingår:

  • Träning med instruktör
  • Spel på banan
  • Rangebollar
  • Lunch
  • Tävlingar med fina priser
  • Hemlig present

Läs mer och boka plats på våra juniorläger som anordnas under sommaren