Välkommen till damernas infosida!

Vi vänder oss till alla kvinnliga medlemmar med fokus på att träffas och spela golf under trevliga (och roliga) former.
Du når oss på dam@igk.se. Vi rekommenderar att du går med i Facebook-gruppen ”Ingarödamerna” där aktuell information läggs upp av oss medlemmar.

Nyhetsbrev

Fokusgolf och tävlingsprogram 2022

Anmälan till Fokusgolf och andra tävlingar gör du på Min Golf där också betalning sker. För det mesta 18 hål PB samt ett fokusområde de första 9 hålen (ex. puttning, inspel, utslag).

Eftermiddagsgolfen, varje onsdag behöver du inte anmäla dig till utan det är bara att dyka upp på första tee på Ängsbanan strax innan kl. 18.00. Bollindelning och spelform bestäms på plats, allt efter dina önskemål.

Klicka här för att komma till tävlingsprogrammet.

Onsdag 4 maj

FÖRELÄSNING – det mentala spelet för mer LUGN – GLÄDJE – STYRKA

Har du tänkt på att du tar olika beslut vid samma typ av situation beroende på i vilken stämning du befinner dig? Tänk om du kunde säkerställa att du alltid befinner dig i ”rätt” tillstånd för att fatta bra beslut.
Ofta sägs det att golf till 90 – 95 % är ett mentalt spel. Låt det mentala spelet bli den värdefulla pusselbiten som tar din golf till nästa nivå tillsammans med din övriga träning.
I den här inspirationsföreläsningen delar Britt-Marie Syrén, licensierad mental coach, med sig av tips, idéer och övningar på hur man kan utveckla sitt golfspel genom att lära sig kontrollera de tankar, inre bilder och känslor som i så hög grad styr kroppen både på och utanför golfbanan.

Boka in onsdag 4 maj och ge dig själv chansen att utveckla ditt golfspel, oavsett vilken nivå du befinner dig på idag.

Under tre tisdagar i maj månad har vi sedan glädjen att kunna erbjuda Ingarös damer tre fördjupningstillfällen med mental träning.

Boka redan nu in (via Min Golf):

Tisdag 17 maj

17.30-18.30
Behåll lugnet på banan – här lägger vi fokus på att gå från rädsla, oro och stress till att hitta ditt lugn. Du får med dig tips och övningar som du kan göra både hemma och på banan. Koncentrationsträning, andning och rutiner blir tre fokusområden.

Tisdag 24 maj

17.30-18.30
Byt ut negativa tankar till positiva – hur pratar du med dig själv på golfbanan? Ger du dig själv de bästa förutsättningarna? Här får du möjlighet att bli din egen bästa coach på banan. Bra övningar och coachande frågor utlovas.

Tisdag 31 maj

17.30-18.30
Effektiva målbilder som gör skillnad – när hjärnan och kroppen har ett tydligt mål att arbeta till så fungerar de mycket bättre ihop. Här får du möjlighet att inte bara sätta upp ett mål utan även göra en målbildsprogrammering. Vi går helt enkelt från nuläge till önskat läge.

Vem är då Britt-Marie? Förutom att spela golf har, Britt-Marie Syrén, över 30 års gedigen erfarenhet av att arbeta med unga och vuxna från olika slags bakgrund som politiker, näringsledare, föräldrar, sjuksköterskor och studenter. Britt-Marie har levt sin kunskap för att hon varit i den och under åren kontinuerligt utbildat sig. Genuina samtal och effektiva verktyg, så som Mental Träning, NLP och HRV, är det som gör skillnad och får effekt oavsett vad man vill uppnå.

Britt-Marie Syrén
bm@eccbysyren.se
www.eccbysyren.se
070 – 262 34 22

Nedan kommer ni att hitta tävlingsinbjudningar från klubbar utanför Ingarö Golfklubb.

Ingegerd Olsbro-Fehrm, ordförande
Mail – telefon 070-819 17 92

Harriet Ahlström
Mail – telefon 070-343 56 57

Marianne Tibbling
Mail – telefon 070-614 19 13

Monica Sundström
Mail – telefon 070-791 09 56

Yvonne Pers
Mail – telefon 070-650 60 10

Maria Claesson
Mail – telefon 073-387 56 84