Restaurang

Varmt välkommen till Ingarö Golfrestaurang! Under golfsäsongen serverar vi frukost från 08.00, dagens lunch 11.00-14.00 och à la carte från 14.00. Du kan självklart beställa och hämta din mat hos oss – detta gäller både mat från vår pizzameny och vår à la carte-meny.

ÖPPETTIDER

  • Måndag-onsdag 08.00-19.00.
  • Torsdag-söndag 08.00-20.00.
  • Vardagar serverar vi dagens lunch 11.00-14.00.

LUNCHKORT
Du kan köpa lunchkort, 10 luncher för 1.160 kr (ord. pris 1.290kr).

BUNKERKONTO
Som tidigare har vi även vårt bunkerkonto i restaurangen. Ni som är intresserade av detta kontakta mig (Patricia) så hjälper jag dig på bästa sätt.

Kioskerna

När det gäller kioskerna anpassar vi öppettider efter väder och vind samt beläggning på banan. Vår personal i kioskerna gör alltid sitt bästa för att ni ska vara nöjda. Till alla er som har längtat kan vi informera om att grillkorven är tillbaka 2022. Ni är naturligtvis alltid välkomna in i restaurangen innan ni startar för att köpa med er något gott ut på banan.

Dagar när kioskerna inte är öppna kör vi istället runt med vår kioskbil. Vi välkomnar våra pensionärer eller volontärer att köra vår kioskbil på vardagar, där ni träffar alla våra härliga gäster och medlemmar.

Har ni förslag på förbättringar eller vill framföra något ta det med ansvarig i restaurangen (Patricia).

Catering

Vill du hellre umgås med dina gäster än att stå vid spisen när du har fest? Låt oss laga maten! Välj själv om du vill hämta maten hos oss eller om du vill ha den hemlevererad till dörren.

Har du en större tillställning kan du även hyra porslin, glas och personal från oss. Förutom våra fasta menyer kan vi tillsammans med dig skräddarsy en meny eller buffé utifrån dina önskemål och budget.

Fest

Med en lång erfarenhet av fest och bröllop kan vi erbjuda en upplevelse av högsta kvalitet i en vacker miljö. Låt oss ta hand om er fest och se till att den blir ett minne för livet oavsett om det är ert bröllop eller någon annan högtidsdag.

Förutom gastronomisk upplevelse, dukning, blommor och dekoration, kan vi också erbjuda mervärden genom våra samarbetspartners i form av foto, musik, styling och makeup. Med andra ord erbjuder vi en skräddarsydd lösning för upp till 100 personer.

Kontakta oss och låt oss vara med och arrangera er fest så att den blir ett minne för livet.

Kontaktuppgifter

Mail: restaurang@igk.se
Telefon: 070-545 01 17 / 08-545 556 60

Varma hälsingar,
Patricia med personal