Restaurang

Varmt välkommen till Ingarö GK:s Golfrestaurang! Vi serverar frukost från 08.00, dagens lunch mellan 11.00-14.00 och á la carte från 14.00. Du kan självklart beställa och hämta din mat hos oss – detta gäller både mat från vår pizzameny och vår à la carte-meny.

Restaurangens öppettider:
Måndag-fredag: 11.00-14.00
Fredag-söndag: 09.00-15.00

Kioskerna

Måndag-söndag: Stängd

För oss är det viktigt att ni får service på banan, från kiosk eller kioskbil. Båda kioskerna har ett brett sortiment med dagsfärska smörgåsar, kardemummabullar, dryck, varmkorv, godis och nybryggt kaffe. Vår nya kioskbil kommer att fungera som komplement vid varma dagar.

Seniorerbjudande (+65) i kioskerna under vardagar:
Kaffe & Fralla/Bulle = 35 kr.

Catering

Vill du hellre umgås med dina gäster än att stå vid spisen när du har fest? Låt oss laga maten! Välj själv om du vill hämta maten hos oss eller om du vill ha den hemlevererad till dörren.

Har du en större tillställning kan du även hyra porslin, glas och personal från oss. Förutom våra fasta menyer kan vi tillsammans med dig skräddarsy en meny eller buffé utifrån dina önskemål och budget.

Fest

Med en lång erfarenhet av fest och bröllop kan vi erbjuda en upplevelse av högsta kvalitet i en vacker miljö. Låt oss ta hand om er fest och se till att den blir ett minne för livet oavsett om det är ert bröllop eller någon annan högtidsdag.

Förutom gastronomisk upplevelse, dukning, blommor och dekoration, kan vi också erbjuda mervärden genom våra samarbetspartners i form av foto, musik, styling och makeup. Med andra ord erbjuder vi en skräddarsydd lösning för upp till 100 personer.

Kontakta oss och låt oss vara med och arrangera er fest så att den blir ett minne för livet.

Covid-19

Alla gäster uppmanas att stanna hemma vid minsta symptom. Information om att tvätta händerna och/eller använda handsprit finns vid ingången till klubbhuset. Information om att hålla avstånd för att undvika närkontakt vid köbildning finns vid ingången till restaurangen. Antalet sittplatser i restaurangen och på uteserveringarna är reducerade för att skapa större avstånd och vi uppmanar er att respektera detta och inte flytta ihop bord eller stolar.

Bordsytor desinficeras regelbundet av vår personal. Tänk gärna på att det finns ett flertal ingångar till klubbhuset och restaurangen, så försök att använda den entré där det är minst folk vid tillfället för besöket. Vi i personalen hoppas ni har förståelse för eventuella väntetider på grund av dessa åtgärder. Om vi tillsammans tar hänsyn och visar omtanke så hjälps vi åt att skapa en trevlig och bra miljö för oss alla.

Kontaktuppgifter

Mail: restaurangen@IGK.se
Telefon: 0705450117 / 08-54555660

Varma hälsingar,
Patricia med personal