Restaurang

Vi har nu stängt för säsongen 2022 och hälsar er varmt välkomna åter i april 2023!

BUNKERKONTO
Vårt bunkerkonto i restaurangen är bra för dig som besöker oss ofta. Är du intresserade av detta kontakta mig (Patricia) så hjälper jag dig.

CATERING
Vill du hellre umgås med dina gäster än att stå vid spisen när du har fest? Låt oss laga maten! Välj själv om du vill hämta maten hos oss eller om du vill ha den hemlevererad till dörren.

Har du en större tillställning kan du även hyra porslin, glas och personal från oss. Förutom våra fasta menyer kan vi tillsammans med dig skräddarsy en meny eller buffé utifrån dina önskemål och budget.

FEST
Med en lång erfarenhet av fest och bröllop kan vi erbjuda en upplevelse av högsta kvalitet i en vacker miljö. Låt oss ta hand om er fest och se till att den blir ett minne för livet oavsett om det är ert bröllop eller någon annan högtidsdag.

Förutom gastronomisk upplevelse, dukning, blommor och dekoration, kan vi också erbjuda mervärden genom våra samarbetspartners i form av foto, musik, styling och makeup. Med andra ord erbjuder vi en skräddarsydd lösning för upp till 100 personer.

Kontakta oss och låt oss vara med och arrangera er fest så att den blir ett minne för livet.

KONTAKTUPPGIFTER
Mail: restaurang@igk.se
Telefon: 070-545 01 17 / 08-545 556 60

Varma hälsingar,
Patricia med personal