Välkommen till Ingarö Golfklubb!

Ingarö Golfklubb hittar Du endast ca 20 min från Slussen. Vi har en anläggning med 36 natursköna golfhål, restaurang, en välsorterad shop, driving range samt andra övningsområden och givetvis trevlig och glad personal!

Vi ger Dig en härlig upplevelse i skärgårdstypisk miljö och kan erbjuda Dig två välskötta 18-hålsbanor med olika karaktärer. Vår klubb är känd för sin prestigelösa atmosfär. Här spelar alla med varandra, gammal som ung, nybörjare och elitspelare. Tack vare den stora kapacitet som vår 36-hålsanläggning ger har vi gott om utrymme för både greenfeegäster och medlemmar, alla är hjärtligt välkomna.

Skogsbanan är en spännande, rolig och tekniskt utmanande bana som ligger i ett vackert kuperat skogsområde med tydlig skärgårdskaraktär. Spelytorna har de senaste åren breddats samtidigt som greenområdena förbättrats. Banan återinvigdes i sin nuvarande form år 2020. Den är relativt lättscorad för den som är raktslående och kräver precision av den långtslående.

Ängsbanan är en trivsam bana i parkmiljö med närhet till havet och vinden. Den är förlåtande för höghandikapparen och utmanande för låg- och medelhandicaparen med strategiska vattenhinder och svårträffade greener.


Hitta till oss

Klicka på bilden för att omdirigeras till Google Maps.

Med bil

Du hittar oss endast ca 20 min från Slussen – ta väg 222 mot Gustavsberg, kör av avfart Gustavsberg/Ingarö och tag vänster mot Ingarö. Kör ca 2 km och kör igenom samhället Brunn. Efter ca 800 meter tag in vänster vid skylten ”Golfklubb”.

Kommunalt

Bussar går från Slussen och stannar 150 meter från golfbanan. Kolla på www.sl.se för aktuella tider.

Med båt

Ingarö Golfklubbs gästbrygga är belägen i Lagnöström (söder om Södra Lagnö) ca. 300 meter öster om gården Fågelvik, stor vit herrgård väl synlig från sjön. Alldeles nedanför ett gult stort trähus. Det är en boj markerad ”IGK” och bryggan är också markerad.

Bryggan är försedd med två bojplatser och dessa är märkta med dekalen ”Ingarö Golfklubb”. Mindre cabin- och segelbåter kan angöra, vid lugn sjö och lite vind upp till 40 fot.  Det tar ca 15 minuter att promenera till klubbhuset.

Koordinater gästbrygga

Latitud: N 59º 17′ 25.53″
Longitud: E 18º 27′ 39.43″