Öppning av Skogsbanan 18 hål

Nu är det inte långt kvar! Äntligen börjar det närma sig en öppning av Skogsbanans alla 18 hål. Vår greenkeeper Craig och hans medarbetare har slitit hårt för att vi och våra gäster ska få njuta av en uppdaterad bana i toppklass. ”I am very proud of all my staff, for all the extra work they have done, during the redevelopment. It’s been a fun and interesting project, and we are very happy with the final results of these holes.” säger Craig själv om projektet och det arbete som har lagts ned.

Torsdagen den 30 juli smäller det! Då rivstartar vi med ”Öppningstävling Skogsbanan”. Första start 08.00. Det är poängbogey A-D-klass som gäller och självklart kan man välja tidig eller sen start. Ingen startavgift utgår och alla som ställer upp kommer att få en greenfee-biljett så att vi kan visa upp vår underbara bana för familj eller vänner som av någon outgrundlig anledning ännu inte har blivit medlemmar i vår kära klubb.

För alla oss som inte kan vänta tills dess så har Craig lovat en rundtur på de ombyggda hålen nu på torsdag kl. 16 dvs den 16 juli. Craig kommer berätta om alla förändringar som gjorts, tankarna bakom och hur arbetet fortlöpt. Mycket intressant blir det! Vi möts vid 1:ans tee. Det är max 50 deltagare som gäller (vid stort intresse kör vi ev två grupper efter varandra) och anmälan sker till info@igk.se.