Nya krögare klara

Det är med glädje och stolthet som vi kan presentera våra nya krögare. Intresset för att ta över krogen på IGK har varit mycket stort. Vi tackar alla som sökt och som har tagit sig tid för presentationer och ansökningar. Det har varit en utmaning för arbetsgruppen att välja ut en av alla dessa imponerande kandidater.

Efter noggrant övervägande föll valet på trojkan Jani Lindblad, Patricia Fäldt och Christopher Fäldt. De har visat ett starkt engagemang för uppgiften och vår bedmning är att de besitter erfarenhet, kompetens och personlighet för att lyckas hos oss.

Kort om Jani: Bor i Vasastan med fru Lena och dottern Amelie, 17 år. Har drivit flera krogar bl a Il Piatto-gruppen, Gnarly Burger, Holy Monkey, Pontonen Gröna Lund, Lidingö Golfkrog mfl. Jani har arbetat inom restaurang hela livet och brinner för mat och service. Han spelar golf mellan varven och ”försöker hålla bollen på fairway”. Bra strategi på Skogen säger vi.

Kort om Patricia och Christopher: Bor i Vasastan med barnen Thilda 18 år och Hugo 14 år samt två franska bulldogs. De har drivit flera krogar, bl a Kungsängens Golfrestaurang under sex år samt Stockholms Matvarufabrik som nominerades till Gulddraken, vilket är Dagens Nyheters pris till Stockholms bästa restauranger, barer och kaféer. Patricia driver idag eventbolag med fokus på bröllop och brinner för service och kundhantering. Christopher ”spelar gärna golf men sällan bra.”

VARMT VÄLKOMNA till Ingarö Golfklubb, Jani, Patricia och Christopher! Tillsammans når vi nya höjder.