Medlem med B-aktie

Detta är grundformen för medlemskap i Ingarö Golfklubb. B-aktierna kan endast innehas av fysik person och är överlåtbara på marknaden.

Som innehavare av en B-aktie kan du välja mellan två alternativa aktiva medlemskap.

 • Fullvärdig medlem 8 845 kr
 • Vardagsmedlem 7 045 kr

Vid spel på helg betalar Vardagsmedlem greenfee 575 kr.

Medlem 80 år- med B-aktie (NYTT 2024)

 • Medlem född 1944 eller tidigare kan välja alternativ med 4 personliga ronder under säsongen att nyttja helgfri vardag. Årsavgift 2 500 kr.

Om du vill anmäla ditt intresse av att köpa en B-aktie och bli medlem kan du göra det genom att fylla i formulär nedan så ska vi försöka hjälpa dig att få kontakt med en säljare.

Notera under ”övrig info” om du vill kunna spela alla dagar eller endast vardagar.

  Ansökningsformulär

  Jag godkänner att min namn visas i start-och resultatlistor på webben
  JaNej

  *obligatorisk information

   

  Klubben fakturerar köparen årsavgift (medlems- och spelavgift) vid köp av B-aktie och inträde i klubben om ansökan/köp genomförs innan årsfakturorna är utfärdade. Om Årsavgiften redan är fakturerad är det upp till säljaren att ta in denna avgift från den nya medlemmen. Klubben fakturerar då inte den nya medlemmen årsavgiften. B-aktiemedlemmen spelar sedan obegränsat. Aktiebrev för B-aktie utfärdas ej och aktien förs i aktiebok. Intyg om innehav av B-aktie kan utfärdas efter önskemål. Innehav av B-aktie medför skyldighet att erlägga årsavgift för fullt medlemskap alternativ vardagsmedlemskap.

  B-aktie är överlåtbar på marknaden. Kontakta kansliet på kansli@igk.se så ska vi hjälpa dig.

  Regler för Vardagsmedlemskap
  Vardagsmedlemskap med B-aktie ger rätt till fritt spel helgfria och aftonfria vardagar på båda banorna. Ansökan för byte av medlemskategori skall vara inlämnad till kansliet senast 15 november för att gälla fr.o.m. nästkommande säsong.