Vi söker personal inför säsongen 2023

Är du en del av vårt framtida team på Ingarö Golfklubb?

Vi söker nu medarbetare som vill vara med på vår spännande resa de kommande åren.

PGA-tränare

Vi söker PGA-tränare som har genomgått PGA:s högre tränarutbildning. Upplägget kommer att vara i entreprenadform där våra tränare erhåller ett resursarvode för att vara tillgängliga för lektionsgivning, kurser mm. Utöver det kommer våra tränare arbeta med vår junior- & elitverksamhet där klubben köper tid för träning. Vi erbjuder tillgång till svingstudio med nödvändig teknisk utrustning. Våra tränare erhåller rättigheten till försäljning av klubbor genom demodagar och custom fitting. För att täcka behovet av träning på klubben ser vi att det kommer krävas två fullt utbildade PGA-tränare. Exakt hur upplägget kommer att se ut diskuterar vi gärna med dig/er som visar intresse. Tillträde våren 2023.

Ansökan/intresseanmälan skickas till pelle.sattare@igk.se.

För mer information kontakta Klubbchef/VD Pelle Sättare.
pelle.sattare@igk.se
0708-48 14 01

Medarbetare kundservice

Vi söker en person som tillsammans med Klubbchef/VD säkerställer högsta service till medlemmar, företagspartners och gäster. Rollen formar vi tillsammans baserat på din erfarenhet och kompetens. Meriterande är kunskap om golf, erfarenhet inom bokföring/redovisning samt arbete inom liknande serviceyrken. Tillträde under 2022 enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till pelle.sattare@igk.se.

För mer information kontakta Klubbchef/VD Pelle Sättare.
pelle.sattare@igk.se
0708-48 14 01

Om Ingarö Golfklubb

Ingarö Golfklubb grundandes 1962 och firar i år 60 år. Vi har två 18-hålsbanor i vacker skärgårdsnatur, Ängsbanan som öppnades 1964 och Skogsbanan som öppnades 1992. Vår vision är att erbjuda ”En golfupplevelse för alla”. Arbetet mot vår vision utgår från vår värdegrund ”Gemenskap, Engagemang, Kvalitet”.

Under 2022 har vi tecknat avtal med Pierre Fulke Design som ska hjälpa oss med att ta fram en så kallad Masterplan för våra banor och våra övningsområden. Parallellt med det arbetet tittar vi även på vårt klubbhus och hur vi ska disponera och nyttja det på bästa sätt.

Från säsongen 2023 kommer vi att driva reception/shop och driving range i klubbens regi medan träningsverksamheten läggs ut på entreprenad till kvalificerade PGA-tränare.

Klubben har en mycket stabil ekonomi, där vi äger marken som banor och byggnader ligger på.

Ingarö Golfklubb söker personal (ladda ner som pdf)