Gastrogolfen - en höstresa utöver det vanliga!

Datum: Veckoresa 9 -16 okt eller weekend 13-16 okt.

Magisk mat, fantastisk golf, goda viner och golfskola tillsammans med likasinnade.

Målet med Gastrogolfen är att njuta och utvecklas!

Vi spelar och tränar under ledning av PGA tränaren Daniel Olsson och stjärnkocken Karl Ljung med sommelier lär oss om mat och dryck samt tillagar fantastiska middagar. Golfträningen under veckan går igenom allt från tee till green och ger en unik möjlighet att träna och utöva praktiskt under spel.

Priorat är ett fantastiskt vindistrikt 1 Tim från Barcelona med magisk golf. Här lagar Nils Molinder och Karl Ljung middagar i olika stilar blandat med vinprovningar och ett grymt hotell.

Lumine Golf Club ligger ca 1 timmes färd med bil söder om Barcelona. Anläggningen, har snabbt skapat ett rykte om att vara en av Europas främsta golfdestinationer med en omvittnat hög servicenivå och trevlig personal.

Vi bor på Gran Palas, ett unikt 5-stjärnigt hotell som ligger vid stranden i La Pineda, mycket nära Salou och Lumine Golf Club. Faciliteter: 102 rum i olika kategorier, 3 Restauranger, bar och lounge, utomhus och Inomhuspool, spa med jacuzzi, bastu, behandlingar, turkiskt bad, träningsmaskiner, mötesrum, stor trädgård, golfsimulator. Vi har daglig tillgång till spa Spalas inkluderat.

Ladda ner Prospektet nedan och / eller läs mer på vår hemsida: www.gastrogolf.se

För mer info om programinnehållet kontakta Daniel Olsson: 
Telefon: 070-960 09 45
epost: daniel@sveagolf.com

För övrig info om resan samt bokning kontakta:
Eva Runnäs Malmstedt på GotoGolf Tours AB:
epost: info@gotogolf.se
tel: 073-352 92 70

1 vecka 9 -16 okt (7 nätter) 23 995kr

Weekend 13-16 okt (3nätter) 16 995kr

Resan arrangeras av GotoGolf Tours AB

Kommentarer

Fler artiklar