Våra kiosker på banorna

Säsongen är igång och det är mycket spel på banorna. Nedan ser du lite information om våra kiosker på banorna.

Skogsbanan
Vi har i maj testat att ha självbetjäning alla dagar i veckan i den ”gamla” kiosken på Skogsbanan, där vi löpande fyller på kiosken med kaffe, dryck och smörgåsar (i första hand styckpaketerade Polarklämmor). Det är en stor utmaning att driva den ”gamla” kiosken då det ex saknas tillgång till vatten och toalett. Vi kommer under helgen 27/5-28/5 ha kiosken bemannad för att se hur det fungerar. Allt kommer att bli mycket bättre när vi öppnar den nya kiosken, men fram till dess ber vi om er förståelse och er hjälp för att få allt att fungera så bra som möjligt.

Ängsbanan
Sedan vi öppnade banan i slutet av april har vi haft kiosken bemannad på helger och öppen med självbetjäning på vardagar. Byggnaden är inte optimal, även om den är betydligt bättre än den ”gamla” kiosken på Skogsbanan. Vi arbetar vidare för att kvalitetssäkra upplevelsen vid kioskbesöket på Ängsbanan på bästa sätt.

Vägen framåt
Båda kioskerna på våra banor handhas och sköts av vår krögare i restaurangen. Klubben ser det dock som en mycket viktig del i helheten avseende service, varför vi arbetar tillsammans med vår krögare för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för att driva kioskerna.

Har du frågor, funderingar, tankar, feedback? Tveka inte att mejla så tar vi med oss detta i vårt fortsatta arbete.

Ingarö 2023-05-25

Pelle Sättare
Klubbchef/VD
pelle.sattare@igk.se

Patricia Fäldt Fedko
Krögare
restaurang@igk.se