Distansmedlemskap

Du kan enkelt och smidigt bli medlem i vårt aktiebolag Ingarö Golf AB för endast 495:- per säsong och få alla de förmåner du som golfare behöver.Allt detta ingår:

• Aktivt GolfID
  • 50% rabatt på din första vardagsgreenfee (Värde ca. 285 kr) på någon av Ingarö golfanläggnings 2 banor.
  • Tidningen Svensk Golf (ingår endast till svenska adresser)
  • SGFs spelarförsäkring
  • Rätt till hcp- och hcpbevis
  • Inloggning på Min Golf
  • Aktivt Medlemskort (För nyregistrerad golfare ingår första medlemskortet i medlemsskapet. Den som vill byta befintligt kort beställer/betalar det via golf.se eller beställer/köper det via nedan medlemsansökan)

För 2019 kan du välja mellan:

• Bas           495:-
  • Silver     1 895:-  - som Bas + 4 greenfeebiljetter vardag på IGK
  • Guld       3 495:- som Bas + 8 greenfeebiljetter vardag på IGK

Greenfeebiljetterna gäller för spel helgfria och aftonfria vardagar på Ingarö golfanläggnings Skogs- och Ängsbana.

Ansöker härmed om avtal som medlem i Ingarö Golf AB, associerad till Svenska Golfförbundet...

... och har tagit del av och förbinder mig att följa Bestämmelser för Medlem i Ingarö Golf AB samt Svenska Golfförbundet/ Golfdistriktsförbunds regler, stadgar och beslut rörande golfen, golfspelet, handicap, doping mm på samma vilkor som en medlem i en golfklubb. Medlemsskapet aktiveras så snart betalningen inkommit.