Ej avbokad tid enligt våra bokningsregler

Nu är golfsäsongen i full gång då passar vi på att påminna om våra bokningsregler: Incheckning skall ske senast 15min innan utsatt tid, återbud skall ske senast 1 tim innan kl 09.00 därefter gäller senast 2 timmar innan bokad speltid, vid utebliven avbokning debiteras du som medlem 100kr och gäst 1/2 greenfee. Många klubbar har börjat med fullgreenfee både för medlemmar/gäster.

Under vår öppningshelg då hade vi ett flertal medlemmar som inte avbokade sina tider vilket hindrar andra  medlemmar att komma ut och spela då det är fullbokat på banan. Väldigt tråkigt för dem som inte kom ut.

Maj månad kommer vi att ha en mjuk övergång för att med start junimånad börja att debitera fullt ut. Varför gör vi detta? Vi tror att med debitering så kommer vi medlemmar att förhoppningsvis förbättra oss då det är ganska tråkigt att inte alla som vill komma ut på banan inte gör det pga vissa medlemmar av olika anledningar inte bokar av sig/bokar på för att man vill gå ifred i en två/treboll. Om alla gör rätt hela vägen så är det inga problem.