Följande får boka tid och spela på banorna

- Aktiv medlem i Ingarö golfklubb med betalda avgifter och minst hcp 54.
- IGK-medlem under utbildning får spela fadderrundor med medlem eller gäst med högst hcp 36,0.
Spel på banan för medlem med hcp 37 och högre gäller följande: Under högsäsong(1/7-18/8) och helger gäller spel från 13.00 övrig tid inga restriktioner förutom maxhcp i bollen.

Bokningsregler
Medlem har rätt att i bokningssystemet ha fyra (4) bokningar flytande, fördelade enligt följande:
- 1 starttid vardag Skogsbanan
- 1 starttid helgdag Skogsbanan
- 1 starttid vardag Ängsbanan
- 1 starttid helgdag Ängsbanan

För att boka ny tid måste den bokade tiden vara avverkad. Du kan dock alltid komma till klubben och ta en tid på plats som inte påverkar dina bokningar.

B-aktieinnehavare (inkl. Provmedlemmar) får ta med 3 gäster till "gäst-till-medlem-rabatt" på Ingarö golfklubb. Därutöver erhålls 50kr rabatt  per gäst.

Gruppbokningar
Som gruppbokning gäller att man är minst 2st fyrbollar eller 9st.
Om man på helg(före 13:00) eller under hösäsong(1/7-18/8) vill göra en gruppbokning så tillkommer en förbokningsavgift på 100kr/spelare.

Hyra Golfbil
Du bokar via mingolf när du bokar din starttid, reception har två st som kan bokas påplats eller via telefon. Vi tar tyvärr inte emot bokningar via mail.

Med läkarintyg          250 kr
Utan läkarintyg         400 kr
tämpelkort 10 ggr   1 995 kr  Gäller endast med läkarintyg och medlem i IGK

Bokning sker vid besök i receptionen/shopen, per telefon, via terminal eller internet på www.svenskgolf.se .

Generella IGK-regler

Bokning
Turordning: besökare vid disken betjänas först, därefter den som ringer, varpå varannan bokning sker vid disken resp. per telefon. Vid all bokning skall samtliga spelare anges – med Golf-ID. Bokning sker via mingolf eller telefon till reception vi kan tyvärr inte ta bokningar via mail.

Starttid
Endast en starttid per dag och bana får bokas. Ytterligare rond samma dag får bokas när den föregående är spelad. För företagskunder gäller särskilda bestämmelser.

Bokningsbara tider
Alla dagar kl 06.00 - 20.00 och 10 minuter mellan bollarna tillämpas på båda banorna.

Hcp-gräns
Maxhcp i bollen på helger och vardagar är 120, och gäller fram till 15.00. Vid senare bokning gäller 144 som maxhcp. Huvudregeln är max två spelare med hcp 36-54 i bollen.

4-bollar
Reception och starter har skyldighet att skapa 3-4-bollar under högfrekventa tider för att skapa ett bättre tempo på banan samt bereda plats för fler.

Anmälan/Avbokning
Senast 15 minuter före inbokad tid måste du anmäla ankomst i reception eller terminal. Om du inte checkat in i tid går tiden till väntande medlemmar/gäster. Avbokning av tid måste ske senast 1 timme innan utsatt tid. Vid missad avbokning debiteras 100kr/spelare.

Morgonspel
-Banarbete har ALLTID företräde och skall inte vänta på golfare
- Max 3-bollar är tillåtna t o m 06.00
- Startförbud bägge banorna alla dagar kl 06.00/06:05 -06.30/06:35 pga banskötsel.