Tävlingskommittén

-Ett suveränt sätt att få nya golfkamrater och lära känna andra medlemmar!

Våra öppna tävlingar går normalt i många olika klasser och du spelar tillsammans med klubbkamrater med ungefär samma hcp och färdighet som du själv har.

Anmälan till klubbtävlingar sker genom att logga in på www.golf.se med hjälp av ditt GolfID och lösenord.

Informationen i tävlingar hämtas direkt från GIT. Tävlingsinformation, startlistor och resultatlistor blir automatiskt uppdaterade på hemsidan så snart tävlingsledaren uppdaterat tävlingen.

Regler vid tävlan

Tävlingsanmälan
Anmälan till tävling sker på sätt som anges i tävlingsbestämmelserna t.ex. anmälan via lista, terminal eller webb. I tävlingsbestämmelserna anges om tävlingen är öppen för medlemmar eller medlemmar och gäster.

Anmälningsavgift
Storleken på anmälningsavgiften framgår av tävlingsbestämmelserna. Anmälningsavgiften erläggs före start vid incheckning. Anmälningsavgiften skall erläggas om återbud lämnas efter det att tävlingen är lottad. Denna faktureras genom kansliets försorg. Om deltagare uteblir från tävling utan återbud debiteras denne dubbel anmälningsavgift.

Greenfee
Gäster och medlemmar som är skyldiga att erlägga greenfee för aktuell speldag, t.ex. greenfeemedlem, vardagsmedlem om det gäller helgspel, skall innan incheckning erlägga greenfee i receptionen och vid incheckningen uppvisa kvitto på erlagd greenfeeavgift. Greenfeeavgift för tävlingsspel är halv ordinarie greenfee (225 kr vardagar och 275 kr helger) såvida ej annat angetts i tävlingsbestämmelserna eller på annat sätt meddelats av tävlingsledningen.

Har du frågor eller funderingar kring tävlingar årets program m.m och vill komma i kontakt med tävlingskommittén skicka oss gärna ett mail till tavling@igk.se Anmälan och avanmälan efter utgången sista tid ska dock tas med respektive tävlingsledare och inte skickas till denna mailadress.

Tävlingskommittén behöver alltid hjälp med att genomföra säsongens tävlingar och tar tacksam emot nya tävlingsledare och funktionärer.

Tävlingskommittén Telefon bostad/mobil E-post
Iván Labbe-Reyna 08-6151138 ivan.labbe@comhem.se