IGK damkommitté 2017

Varje onsdagsförmiddag, (ej midsommarveckan) anordnar vi tävlingar av någon form på Ängsbanan eller Skogsbanan. Ett par av tävlingarna är förlagda till helger för att få med även de som inte kan spela vardagar på dagtid. Första tävling är Vårtrampet, 21 maj (söndag).

Se bifogat tävlingsprogram för IGK Damer.

Anmälan och betalning görs via GIT systemet (Min Golf) eller via automaten på klubben.

Spel på onsdagskvällar fortsätter i år med start 17 maj.  Det är bara att dyka upp vid 18-tiden så delar vi in oss efter tycke och smak. Tre (3) bollar är bokade med start 18.05. Syftet med onsdagskvällarna är träffa nya spelkamrater och kanske speciellt för dem som inte kan vara med på onsdagstävlingarna.

Nytt för i år är “Order of Merit”, som är en summering av resultaten för flera tävlingar under säsongen. Vilka tävlingar som ingår står i tävlingsprogrammet.

Vår Vision

Att arbeta för att göra Ingarö Golfklubb till en av de mest attraktiva klubbarna för kvinnliga golfare medlemmar såväl som gäster.

Våra Mål

Att verka för att skapa en mötesplats för alla kvinnliga medlemmar i klubben. Vi skall möjliggöra detta genom tävlingar och golfrelaterade aktiviteter och aktivt arbeta för att nå ut till så många medlemmar som möjligt.

Vi som verkar i kommittén är;

Ingela Karlström, ordförande

Yvonne Edblad

Pia Kempainen

Ingegerd Olsbro Fehrm

Carina Wuolikainen Eklund

Du kan alltid nå oss genom att skicka mail på: dam@igk.se. Vi tar tacksamt emot förslag/synpunkter/frågor.

Vi ses på banan!

Nedan kan du ladda ner damkommitténs tävlingsprogram för 2017